Ben je jonger dan 16? Laat dan je wettelijk vertegenwoordiger deze voorwaarden lezen en al dan niet accepteren. Let op: als je jonger bent dan 13 jaar, mag je onze website helaas niet gebruiken.  

 

Wie zijn wij? 

Mies & Co baby lifestyle heeft als kernactiviteit het verkopen van hoogwaardige en stijlbewuste textiel producten om jou en je kindje zich zo goed mogelijk te laten voelen. Bij de productverkoop aan klanten verwerken we een veelheid van persoonsgegevens. Onze contactgegevens zijn: 

 

Telefoon: +31 (0)6-19287577 

E-mail:info@miesenco.nl 

Website:www.miesenco.nl 

Postadres:Vennestraat 36G 

2161 LE, Lisse 

BTW-nummer:NL184060801B01 

KVK:5628 5965 

 

Waarom dit statement? 

Wij zijn er voor verantwoordelijk uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Daarbij moeten wij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. Graag willen wij transparant zijn over de soorten gegevens die wij verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten je hebt ten aanzien van je eigen gegevens. In dit privacy-statement informeren wij je hierover. Heb je na het lezen hiervan nog vragen? Dan kun je altijd mailen naar info@miesenco.nl. 

 

Soorten gegevens 

Wij verwerken (mogelijk) de volgende persoonsgegevens van jou: 

  • contactgegevens zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres 
  • bankgegevens zoals rekening- of creditcardnummer 

 

Wij registreren geen bijzondere persoonsgegevens met betrekking tot bijvoorbeeld godsdienst, gezondheid, seksuele geaardheid, afkomst, politieke voorkeur en dergelijke.  

 

Wij gaan niet actief na door wie welk ip-nummer op welk moment gebruikt wordt en wij herleiden deze gegevens niet tot jouw persoon, tenzij naar ons oordeel sprake is van (een vermoeden van) misbruik.  

 

Doelen van de verwerking van gegevens 

Wij verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende activiteiten in onze onderneming: 

  • Het sluiten en uitvoeren van een (koop)overeenkomsten 
  • Het uitvoeren van marketing- en promotieactiviteiten 
  • Het versturen van nieuwsbrieven of informatie 
  • Het verrichten van analyses van persoonsgegevens ten behoeve van statistische doeleinden 

 

Rechtsgronden voor verwerking van gegevens 

Wij gebruiken tenminste een van de volgende gronden voor de verwerking van jouw persoonsgegevens: 

  • Het uitvoeren van een (koop)overeenkomst voor een product. 
  • De uitdrukkelijke toestemming die je hebt gegeven om gegevens te verwerken voor specifieke doeleinden, bijvoorbeeld het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kun je altijd weer intrekken.  

 

Bestellen via de webwinkel 

Wanneer je een bestelling plaatst bij onze webwinkel slaan wij alle door jou verstrekte informatie voor onbepaalde tijd op. Door een bestelling te plaatsen, geef je daar toestemming voor – ook al is dat niet voor alle gegevens vereist. Met deze gegevens kunnen we onder meer een ontvangstbevestiging van je bestelling en een verzendbevestiging sturen. 

 

Wil je dat wij deze gegevens verwijderen? Stuur dan een e-mail naar info@miesenco.nl 

 

Nieuwsbrieven 

Wanneer je jezelf aanmeldt voor onze nieuwsbrief wordt jouw naam en e-mailadres door ons bewaard voor de looptijd van je abonnement. Je kunt je te allen tijde afmelden voor elk van onze nieuwsbrieven. Hiervoor staat in elke nieuwsbrief een duidelijke manier vermeld. Mocht je via de betreffende manier er niet in slagen om jouw abonnement te beëindigen, dan kun je ons bij uitzondering schriftelijk op de hoogte stellen van jouw wens om je af te melden voor de desbetreffende nieuwsbrief.  

 

Opslag en bewaartermijn van persoonsgegevens 

In Nederland is er geen bewaartermijn ingesteld voor data die wordt gebruikt voor statistische doeleinden. De data wordt verwijderd zodra bewaren niet meer noodzakelijk is.  

 

Cookies 

Een cookie is een klein bestand met gegevens dat wordt gebruikt om verschillende opvragingen door jouw browser met elkaar in verband te brengen. Een cookie kan bijvoorbeeld gebruikt worden om gebruikersinstellingen op te slaan, ingelogd te blijven of om advertenties af te stemmen op interesses en voorkeuren die blijken uit jouw klikgedrag. 

 

De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch, maar je kunt cookies weigeren of selectief accepteren. Als je cookies uitschakelt, is het mogelijk dat bepaalde functies van onze website niet beschikbaar zijn.  

 

Informatie, wijziging en bezwaar 

Je hebt bepaalde rechten voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Hierover kun je zeker contact met ons opnemen via info@miesenco.nl. 

 

Wij kunnen u o.a. informeren over de volgende onderwerpen: 

  • Of wij jouw persoonsgegevens verwerken 
  • Inzage in de persoonsgegevens die wij van jou verwerken 
  • Bezwaren tegen het verwerken van jouw persoonsgegevens 
  • Aanpassen van jouw persoonsgegevens indeed deze onjuist verwerkt zijn 
  • Beperking van jouw persoonsgegevens 
  • Verwijderen van jouw persoonsgegevens 
  • Informatie over bescherming van jouw persoonsgegevens 
  • Vragen over de inhoud van dit Privacy statement 

 

Let op: Houd er rekening mee dat een kleine administratieve bijdrage gevraagd kan worden.  

 

Beveiliging van jouw gegevens 

Wij hebben adequate technische en organisatorische maatregelen getroffen om jouw persoonsgegevens te beveiligen.  

 

Verstrekken aan derden 

Natuurlijk verstrekken we jouw persoonsgegevens niet zomaar aan anderen. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden anders dan (marketing)dienstverleners waar wij mee samenwerken of autoriteiten in het geval van (een vermoeden van) misbruik.  

 

Voorbeelden van partijen waar wij jouw gegevens aan verstrekken zijn Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google. Daarnaast maken wij gebruik van Mailchimp, voor het verzenden van onze nieuwsbrieven.  

 

Wij laten alle gegevens strikt vertrouwelijk en met de grootste zorgvuldigheid bewaren.  

 

Externen partijen die de persoonsgegevens onder onze verantwoordelijkheid verwerken, doen dit uitsluitend voor doelen en onder voorwaarden die wij met hen hebben afgesproken. Dit leggen we vast in schriftelijke overeenkomsten. 

 

Door akkoord te gaan met dit privacy statement, geef je ons uitdrukkelijk en ondubbelzinnig toestemming om de verzamelde persoonsgegevens aan deze door ons geselecteerde derde partijen te verstrekken.  

 

Wijzigingen van de privacy statement 

Het kan voorkomen dat we dit privacy statement in de toekomst wijzigen. Op onze website vindt je steeds het meest actuele statement. 

 

Klachtrecht 

Ben je het niet eens met de wijze waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken of omgaan met jouw rechten als klant? Neem dan in ieder geval contact met ons op via info@miesenco.nl 

 

Je kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Kijk daarvoor op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl 

 

 

 

 

FOR YOUR STYLISH BABY Sluiten