collage mies & co

 

Er zijn van die momenten in je leven die achteraf bepalend blijken te zijn. Voor mij was dat toen onze jongste dochter als pasgeboren baby ernstig ziek werd.

Dat moment veranderde mijn visie op het leven.

 

Naast dat we heel veel over onvoorwaardelijke liefde hebben geleerd, bracht het mij ook iets anders. Het nemen van risico’s kwam namelijk in een ander daglicht te staan. Voor mij betekende het dat ik dat ik het aandurfde om een eigen onderneming te starten.

 

In de vier maanden die we in het ziekenhuis doorbrachten mistte ik een fijne en mooie omgeving voor haar en voor mij, waar we ons thuis voelden. Dat wat ik toen miste hebben we ontwikkeld voor anderen met Mies & Co.

 

Ester – founder & mama

 

 

 

 

Ps met onze dochter is het helemaal goed gekomen.

 

 

 

Bij Mies & Co ontwerpen we hoogwaardige en stijlbewuste textielproducten om jou en je kindje zich zo goed mogelijk te laten voelen.

 

 

Zo maak jij een comfortabele en mooie plek in deze wereld klaar voor jouw kindje.

 

 

Wij geloven erin dat als jij je goed voelt je kindje zich ook goed zal voelen.

collage mies & co
products

 

Onze collectie bestaat uit stijlvolle en hoogwaardige lifestyle textielproducten. De collectie bestaat uit diverse print en de producten zijn perfect op elkaar afgestemd.

 

 

Wij vinden het belangrijk dat onze producten uit een eerlijk omgeving komen en van hoge kwaliteit zijn.

 

 

Perfect kunnen we nooit zijn, dus heb je een opmerking, vraag of een klacht, laat het ons altijd weten zodat we onze producten nog beter kunnen maken. Mail ons via info@miesenco.nl