Love to follow

Love to follow

 

Instagram zit natuurlijk bomvol inspiratie op het gebied van fashion en interieur. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de kids. Wij zetten de leukste Instagram mama’s voor je op een rijtje. Hieronder vind je onze 5 favoriete mommies van dit moment.

 

 

 

INTERIOR JUNKIE

 

De knappe Elisah is sinds vorig jaar mei moeder van Teddy. Ze is gek op interieur en dit betekent dus ontzettend veel leuke kinderkamer inspiratie. Niet alleen haar eigen interieur komt voorbij, maar tijdens haar hometours op youtube staat iedere keer het huis van een gast centraal. Zie je een leuk item voorbij komen in haar tours? Dan kun je in haar blog precies terug vinden waar je deze kunt scoren. Easypeasy, we like!

 

 

LAURASCHRA

 

Deze kersverse mama is afgelopen februari moeder geworden van de mooie Puck Lola. Laura deelt voornamelijk foto’s van haar prachtige all-white interieur. Een account vol inspiratie en leuke tips. Naast interieur foto’s is er tegenwoordig ook plek voor wat baby-spam (#prepareforbabyspam, aldus Laura). Daar doen wij natuurlijk niet moeilijk over, want wat een ontzettend knap kindje is die Puck.

 

 

 

KAE SUTHERLAND

 

Ooit begon Kae met het maken van armbandjes, wat uitgroeide tot het succesvolle ‘4ever with Everyone‘. Inmiddels heeft Kae hiernaast ook nog haar eigen social media agency (A social Media) en restaurant (Bam Boa, met een interieur to dream of). Daarbij is ze mama van de mooie Loua. Zowel op gebied van interieur als fashion is ze actief en heeft ze een hele eigen stijl. Bepaalde kleuren komen bij haar het huis echt niet in (zoals de rode en blauwe duplo blokjes die zorgvuldig zijn uitgezocht en naar oma zijn verhuisd). Deze combinatie van lichte kleuren en veel accessoires levert prachtige plaatjes op die we zeker aanraden even te bewonderen op haar Instagram.

 

 

kae sutherland bam boa

 

MADEBYMOWIE

 

Monique is waarschijnlijk bij veel van jullie al bekend, maar te leuk om hier niet te benoemen. Monique is mama van twee: Nova en James. Op haar IG-account vind je een combinatie van (hoe ze het zelf omschrijft) motherhood-kidslifestyle en interieur. Wij genieten vooral van de vele printjes en bonte kleurencombinaties die voorbij komen, houden we van!

 

 

 

BORRIE N LEX

 

Shanah is, zoals de naam al zegt, moeder van Boris en Lex. Word je gek van al het speelgoed van de kids? Dan moet je echt eens een kijkje nemen op dit account. Zo worden deze felgekleurde poppen ineens mooie statement pieces in het interieur. Naast posts op het gebied van kids interieur, fashion en styling is Shanah ook founder van de hashtag #mystacklaysunday. Heb je net als wij een crush op stapeltjes van mooie prints en materialen? Dan is deze hashtag speciaal voor jou :-).

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.