Mies & Co baby lifestyle // ESTER'S WEEK IN IMAGES

ESTER’S WEEK // 1

 

Yes, a first time for everything! Het jaar is begonnen met een drukke en spannende maand voor de boeg. Deze maand zullen we alle winkels de nieuwste collectie laten zien die vanaf maart verkrijgbaar is!  Nog genoeg te doen voor die tijd 😉

 

 

 

Beter kunnen we dit jaar niet beginnen. Gezonde start, treintickets boeken en op pad naar Kinderen voor Kinderen. Een combi tussen werken en quality time in deze kerstvakantie.

 

 

 

 

 

Heerlijk om op Pinterest te struinen en de favorieten van vriendinnen door te krijgen! Die mooie glazen lamp is van House Doctor. Die prachtige zwarte fluwelen fauteuil hebben we sinds vorige in huis :-). De fauteuil van Dutchbone, gekocht via Puur Design.

 

 

 

 

 

 

En uiteraard ook veel voorbereidingen voor 2018. We gaan jullie zoveel leuke en nieuwe dingen laten zien. Zie je dat schattige haarbandje? Die zal vanaf februari verkrijgbaar zijn in 3 prints. Gemaakt van de overgebleven materialen van onze superzachte jersey. Zo dragen we ons eigen steentje bij aan de wereld waar onze kindjes in opgroeien.

 

 

Mies & Co // liefs, Ester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.